Menu

Facebalm Workshop

Pris eks. på kombineret workshop – 4 timer
Facebalm workshop kombineret med Gua sha massage, afsluttes med yoga og afspænding.Ved kombination af forskellige workshops på samme dag gives 20% rabat

Facebalm workshop300,00 kr.
Gua Sha workshop 250,00 kr.
De 5 Tibetanere og chakrameditation200,00 kr.
750,00 kr.
20% rabat – 150 kr.
Samlet pris for pakken600,00 kr.

Derudover kommer der tillæg til kørsel afhængig af hvor i landet workshoppen afholdes (statens takster) samt evt. broafgift. Ovennævnte er kun et eksempel på en polterabend – I kan selv sammensætte dagen med de workshops som I synes er interessante for jer. Der gives altid 20 % rabat ved en kombination af workshops.

Pris: 300,00 pr. pers. (ved min. 6 deltagere)
Varighed: 2 timer

Lav din egen facebalm – inkl. hudtypetest og ingredienser til din egen personlige facebalm

Hvad er en facebalm og hvad går du hjem med? På workshoppen laver du selv din helt egen personlige facebalm tilpasset din hudtype og du sammensætter din egen duft samt får din facebalm i en smuk sort glas krukke.

INDHOLD

  • Hudtypetest: Inden afholdelse af workshoppen, får alle deltagere fremsendt en hudtypetest pr. mail. Denne skal udfyldes og sendes retur senest 1 uge før afholdelse af workshoppen:
  • På workshoppen får du svar på hvilken hudtype du har og hvilke olier der passer bedst til din hudtype.
  • Alle ingrediensser til en 50 ml facebalm i en smuk sort glas krukke

Det er vigtigt for mig at vide på forhånd ved evt. allergi ift. specifikke ingredienser eller duftstoffer.

Alle ansigtsolier og facebalms er lavet med 100 % naturlige ingredienser, ingen tilsætningsstoffer. Rene, naturlige æteriske olier fra doTERRA.  

Hvad er en facebalm

Facebalms er fastcremede ansigtsolier med ekstra beskyttelsesfaktor, som kommer fra de hudglade butters som f.eks. sheabutter og mangobutter. Facebalms har en fast struktur i krukken, men smelter ind i huden ved første kontakt og frigiver sin aromaterapeutiske duft, mens den masseres ind i huden.
Balms har den fordel at de giver huden ekstra beskyttelse mod fugttab og udtøring og hjælper med at reparere hudbarrieren – trænger de hurtigt ned i huden og tilstopper ikke porerne.

Du skal ikke medbringe noget til workshoppen.

Ønskes der dybdegående gennemgang af din hudtype, skal dette gøres ved personlig konsultation.