Menu

Faceoil Workshop

Pris eks. på kombineret workshop – 4 timer
Faceoil workshop kombineret med Gua sha massage, afsluttes med yoga og afspænding.Ved kombination af forskellige workshops på samme dag gives 20% rabat

Faceoil workshop300,00 kr.
Gua Sha workshop 250,00 kr.
De 5 tibetanere og chakrameditation200,00 kr.
750,00 kr.
20% rabat – 150 kr.
Samlet pris for pakken600,00 kr.

Derudover kommer der tillæg til kørsel afhængig af hvor i landet workshoppen afholdes (statens takster) samt evt. broafgift. Ovennævnte er kun et eksempel på en polterabend – I kan selv sammensætte dagen med de workshops som I synes er interessante for jer. Der gives altid 20 % rabat ved en kombination af workshops.

Pris: 300,00 pr. pers. (v/ min 6 deltagere)
Varighed: 2 timer

INDHOLD:

Lær at lave din egen ansigtsolie med naturlige økologiske olier tilpasset din hudtype.

Der skal min. være 6 deltagere på en workshop før den bliver gennemført.  Ved mindre end 6 deltagere, kan det aftales at gennemføre en workshop, men så bliver prisen reguleret efter antal deltagere. Kontakt for yderligere info. 

Hudtypetest: Inden afholdelse af workshoppen, får alle deltagere fremsendt en hudtypetest pr. mail. Denne skal udfyldes og sendes retur senest 1 uge før afholdelse af workshoppen

På workshoppen får du svar på hvilken hudtype du har og hvilke olier der passer bedst til din hudtype og du får alle ingredienserne til en 20 ml. ansigtsolie.

Du skal ikke medbringe noget til workshoppen. Alle ansigtsolier er lavet med 100 % naturlige ingredienser, økologiske vegetabilske olier fra “Naturlig Olie” samt højkvalitets æteriske olier fra doTERRA.  

Det er vigtigt for mig at vide på forhånd ved evt. allergi ift. specifikke ingredienser eller duftstoffer.