Menu

Faceyoga Workshop

Pris eks. på kombineret workshop – 4 timer
Faceyoga workshop kombineret med Gua sha massage, afsluttes med yoga og afspænding.Ved kombination af forskellige workshops på samme dag gives 20% rabat

Prisen er ved min. 6 deltagere

Faceyoga workshop150,00 kr.
Gua Sha workshop 250,00 kr.
De 5 tibetanere og chakrameditation200,00 kr.
600,00 kr.
20% rabat – 120 kr.
Samlet pris for pakken480,00 kr.

Derudover kommer der tillæg til kørsel afhængig af hvor i landet workshoppen afholdes (statens takster) samt evt. broafgift. Ovennævnte er kun et eksempel på en polterabend – I kan selv sammensætte dagen med de workshops som I synes er interessante for jer. Der gives altid 20 % rabat ved en kombination af workshops.

Varighed: 1 time
Pris: 150 kr. pr. pers. (ved min. 6 deltagere)

Faceyoga er en naturlig, holistisk og ikke-invasiv metode til at se og føle sig smukkere. Programmet er en kombination af ansigtsøvelser, ansigtsmassage, akupressur og muskelafspænding, der sammen med yogiske åndedrætsøvelser sætter gang i blodcirkulationen, afgiftning af hele kroppens system, styrker muskelstrukturen og stimulerer fornyelse af bindevæv og kollagen, så huden opstrammes og ansigtet får et naturligt løft med glød og vitalitet.

Faceyoga er fitness for ansigtet og programmet kan udføres 6 gange ugentligt.På workshoppen lærer du at udføre faceyogaøvelserne og du vil efterfølgende modage en pdf-fil på mail med beskrivelse af øvelserne, så du nemt kan lave dem derhjemme fremover.