Menu

Alle behandlinger foregår på adressen:

Pure-love.dk, v/ Studio 21

Tordenskjoldsgade 21

1055 København K

MASSAGE-BEHANDLINGER

PURE-LOVE Fysiurgisk – og wellness massage

Pris: 300,00 45 min

Bemærk af priserne er reduceret med 40 % indtil 1/4-2021,  idet jeg stadig er under uddannelse til Klinisk- og Fysiurgisk massør. Det vil sige at 45 min. massage koster 300 kr. indtil 1/4-2021 – normalpris 500 kr.

Fysiurgisk massage kan bl.a. afhjælpe/lindre:

  • Spændingshovedpine
  • Muskelspændinger
  • Lændesmerter
  • Skulder/nakke smerter
  • Myoser

Man behøver altså ikke have anspændte muskler eller andet, for at vælge massagen, da den giver en fantastisk ro og afslappethed i kroppen, øger blodcirkulationen samt frigiver affaldsstoffer fra muskelvævet.

Under mine behandlinger anvender jeg kun rene vegetabilske olier og tilpasser (ifølge aftale med dig) også massageolien med specifikt afstemte æteriske olier fra doTERRA. doTERRAS olier er højkvalitets æteriske olier, som ud over at dufte vidunderligt, også har mange fantastiske egenskaber som har virke bl.a. beroligende, opløftende, smertelindrende mm.

Jeg tilpasser massagen, afhængig af det/de områder som skal behandles. Det kan f.eks. være benmassage, rygmassage, arm- og brystmassage eller en kombination af flere. Til en fuld kropsmassage skal der afsættes minimum 60 min. eller 90 min.

Bemærk af priserne er reduceret med 40 % indtil 1/4-2021,  idet jeg stadig er under uddannelse til Klinisk-og fysiurgisk massør, men har bestået både de teoretiske og praktiske eksamener til at kunne udføre massagen korrekt og sikkert.

Efter behandlingen:

Det er ikke unormalt at føle sig træt og uoplagt efter massagen, evt. lidt svimmelhed. Årsagen til disse reaktioner er de affaldsstoffer der bliver frigivet i kroppen under massagen.

Det anbefales derfor altid at drikke vand efter behandlingen, da det hjælper med at skylle affaldsstofferne ud af kroppen. Hos Pure-love får du altid tilbudt vand efter hver behandling.

Bemærk:

  • Klienter med forhøjet blodtryk, blodpropper og hjertesygdomme må ikke behandles grundet den øgede blodcirkulation. Er man i behandling og blodtrykket er medicinsk behandlet på normalniveau, kan man godt blive behandlet.
  • Klienter med cancer må ikke behandles
  • Klienter med knogleskørhed må ikke behandles.
  • Behandlinger og vejledninger må ikke træde i stedet for lægeordineret medicin, rådgivning og behandling.