Menu

Pr. 1. september foregår alle behandlinger på adressen:

Soul Fitness, Skindergade 26, 1. sal, 1159 København K

Healingsmassage

Pris: DKK 600,00 – varighed 75 min
(afsat tid er inkl. kort samtale, lejring, påklædning og betaling)

Der kan købes klippekort til 5 eller 10 behandlinger med 20% rabat

Healingsmassage is a caring and present whole body massage with oil. Alternating between long gentle strokes and more depth-in energy work

Hvad er Healingsmassage og hvad kan den gøre for dig?

Healingsmassage er en omsorgsfuld og nærværende helkropsmassage, hvor der veksles mellem lange strøg og mere dybdegående energiarbejde. Massagen er dybt afspændende og du får fornemmelsen af at du befinder dig et sted mellem søvn og vågen tilstand.

Healingsmassage kan føles som en blid, langsom og afspændende massage, men den går meget dybere – det er en massage for krop og sind og en massage som tager hånd om hele dig.

Ofte er det tanker og følelser som sætter sig i kroppen som spændinger og ubalancer og massagen kan hjælpe dig med at slippe disse.

  • Healingsmassagen kan give dig mulighed for at mærke dig selv på en helt anden måde
  • Hjælpe dig til at få kontakt med hengemte følelser og spændinger og slippe dem
  • En dybt afslappende og afspændende massage
  • Giver fornyet energi
  • Afstresser kroppen
  • Kan hjælpe med søvnbesvær

Hvordan foregår massagen?

Vi starter med en kort samtale om hvor du er med dig selv lige nu og er det første gang du får en healingsmassage, vil du få en kort gennemgang af massageforløbet.

Massagen foregår på en massagebriks og er en helkropsmassage med olie.

Under mine behandlinger anvender jeg en ayurvedisk massageolie som består af rene vegetabilske olier og tilpasser (ifølge aftale med dig) også massageolien med specifikt afstemte æteriske olier fra doTERRA. doTERRAS olier er højkvalitets æteriske olier, som ud over at dufte vidunderligt, også har mange fantastiske egenskaber som har virke bl.a. beroligende, opløftende, smertelindrende mm.