Menu

Alle behandlinger foregår på:

Langebrogade 4, 1. sal, 1411 København K

(Der står UserTribe og Cardlay ude på porten og ved hovedindgangen. Hoveddøren er altid låst, men der er en ringeklokke ved hoveddøren som kan benyttes)

TOTUM Kropsterapi

60 min – Elevbehandling 350,00 DKK – fra 1/10 – 31/12-2021(afsat tid er inkl. kort samtale, af-og påklædning )

Klippekort med 3 klip (3 mdrs. gyldighed) 900 kr (købes på klinikken)

Body therapeutic massage is a massage without oil and works with several different forms of treatments, pulsating massage, reflexology, acupressure and they all work together and can relieve both physical and mental pain

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform som tager udgangspunkt i kroppen som helhed – at forbindelsen mellem krop og psyke hænger sammmen.

Psykiske udfordringer kan sætte sig om fysiske smerter i kroppen og omvendt kan fysiske smerter påvirke den psykiske tilstand.

Kropsterapi er en kombination af flere behandlingsformer, herunder zoneterapi, dybdegående massage, akupressur, ledfrigørelse og guidet vejrtrækning, idet kroppen gennem og efter behandlingen kan restituere bedre og dermed helbrede sig selv. Lymfesystemet  bliver under behandlingen aktiveret og hjælper kroppen med at udskille ophobede affaldsstoffer og slippe fastlåste spændinger.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandligen tager udgangspunkt i en kort samtale omkring de problematikker der skal arbejdes med og herefter foregår behandlingen på en briks. Behandlingen er en kombination af bl.a. dybdegående massage (pulserende massage uden olie) og akupressur og tilpasses individuelt.

Du vil altid blive tilbudt et glas vand efter behandlingen og det anbefales at drikke 2 ltr. pr. døgn i dagene efter behandlingen for at udrense den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra kroppens celler. Det anbefales det at tage det med ro resten af dagen efter en behandling.

Kropsterapi kan behandle/lindre følgende fysiske og psykiske lidelser:

  • Stress
  • Fysiske skader
  • Angst
  • Depression
  • Ledsmerter
  • Søvnproblemer
  • Migræne
  • Spændinger/anspændthed

Efter behandlingen
Læs guide til muligheder efterreaktioner på behandlingen