Menu

Lone Muurholm Juul

SweetYogaLife blev stiftet i 2015 efter at jeg blev eksamineret yogalærer fra Ashtanga Yoga Shala, Århus, ashtangayoga.dk

Da jeg fortsat uddanner mig inden for holistiske behandlinger og livsstil, valgte jeg i 2020 at ændre firmanavn fra SweetYogaLife til Pure-Love, idet mine tilbud og behandlinger indeholder meget mere end yoga og jeg føler at Pure-Love passer perfekt til min intention og budskab om ren kærlighed til alt i livet.
 
Mit personlige arbejdsliv og karriere startede som advokatsekretær, juridisk assistent og Stats.aut. ejendomsmægler, men efter at jeg i 2007 fik mit 3. barn, valgte jeg på flere fronter at skifte retning i livet. Min nysgerrighed og tilgang til livet fik et andet perspektiv og jeg begyndte for alvor at mærke efter hvad der nærer min sjæl og mit hjerte.

Jeg ser og mærker værdien af de små ting i livet – de små mirakler som vi alle oplever hver eneste dag og jeg er dybt taknemmelig for hver dag – fordi livet er smukt.

Gennem de seneste 10 år har jeg gennemført flere holistiske uddannelser samt haft længerevarende yoga- og vandrerejser i udlandet. 

Fra 2009-2011 har jeg gennemgået den 2-årige kostvejlederuddannelse på Kostakademiet.dk samt bestået 300 timers uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære ved læge Ole Købke, Skolen for alternativ behandling.
 
Fra (2016-2019) har jeg læst til Holistisk Hudterapeut på Holistisk Hudterapeut Skolen i København, hvorigennem jeg også er blevet certificeret hos Nordic Laboratories til at lave DNA Health test, Nordiclabs
 
I august 2020 har jeg taget 50 timers kursus i healingsmassage hos Leif og Kirsten Nykilde, www.nykilde.com.

Jeg er yderligere uddannet fysiurgisk massør hos Massørskolen Fyn samt Totum kropsterapeut, www.totum.dk

Jeg har en holistisk tilgang til alle mine behandlinger, jeg ser det hele menneske og arbejder og tilpasser mine behandlinger individuelt efter behov. 

Det er en ære og en kæmpe motivation at kunne hjælpe mennesker ved brug af mine hænder, indføling og empati

Kærligst
Lone

image-box