Menu

Lone Muurholm Juul

Sweet Yoga Life blev stiftet i 2015 med udgangspunkt i yogaundervisning. Jeg er eksamineret yogalærer fra Ashtanga Yoga Shala, Århus.

I august 2020 har Sweetyogalife ændret navn til Pure-Love, idet mine tilbud og behandlinger indeholder meget mere end yoga og jeg føler at Pure-Love passer perfekt til min intention om at  videregive ren kærlighed i alle mine produkter, workshops og behandlinger

Tidligere har jeg en baggrund som advokatsekretær, juridisk assistent og Stats.Aut. ejendomsmægler.

Efter at jeg i 2007 fik mit 3. barn valgte jeg på flere punkter at skifte retning i livet. Min nysgerrighed og tilgang til livet fik et andet perspektiv og jeg begyndte for alvor at mærke efter hvad der nærer min sjæl og mit hjerte.

Fra 2009-2011 har jeg gennemgået den 2-årige kostvejlederuddannelse på Kostakademiet samt bestået 300 timers uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære ved læge Ole Købke.

Jeg har gennem de seneste 10 år gennemført flere holistiske uddannelser og haft længerevarende yogarejser i udlandet.

Fra (2016-2019) har jeg læst til Holistisk Hudterapeut på Holistisk Hudterapeut Skolen i København. Gennem uddannelsen er jeg også blevet certificeret hos Nordic Laboratories til at lave DNA Health test.

Derudover arbejder jeg med workshops med bl.a. Gua Sha massage teknikker, tilbyder Intuitive Skin Theraphy behandling, hvor jeg er blevet undervist at bl.a. Line Friis som er Award Winning for bedste Signaturbehandling for Rudolph Care. 

Senest har jeg i august 2020 taget kursus i Healingsmassage hos Leif og Kirsten Nykilde, (Nykilde.com), hvilket jeg tilbyder som behandling fra oktober 2020.

Pure-Love tilbyder en vifte af holistiske behandlinger m.m. se under workshops og Pure Love offers

Jeg ser og mærker værdien af de små ting i livet – de små mirakler som vi alle oplever hver eneste dag og jeg er dybt taknemmelig for hver dag – fordi livet er smukt

Da min passion for den holistiske tilgang til livet fylder meget i mig, har jeg et brændende ønske om at kunne give min viden videre til dem som måtte ønske at modtage det.


Kærligst
Lone

image-box