Menu

Polterabend

Lav en skøn dag i firmaregi, en privat pigegruppe, en polterabend med bruden i centrum, men hvor alle deltagere får en dejlig fælles oplevelse og alle går hjem med en custom made facebalm eller ansigtsolie.

Et eksempel på en workshop til en polterabend kunne være:

Facebalm eller Faceoil workshop hvor alle deltagere får tilsendt en hudtypetest, som skal sendes retur til mig senest 3 dage før afholdelse af workshoppen.

På dagen skal alle lave deres egen facebalm eller faceoil. Alle ingredienser er med i prisen og I vil gå hjem med en costumized facebalm eller faceoil tilpasset hudtype og duften sammensætter I også selv på dagen. Dagen fortsætter med en ansigts yoga program samt efterfølgende gua sha massage.

Det vil være muligt at låne en gua sha på workshoppen, men der vil også være mulighed for at købe din helt egen gua sha til en fordelagtig pris på dagen, så du kan fortsætte den nye gode rutine derhjemme. Dagen afsluttes med 60 min yoga og afspænding.

Der kan ydermere tilkøbes en times ansigtsbehandling eller massage til bruden.

Læs mere omkring de enkelte workshops indhold under menupunktet workshops Jeg kommer med alle ingredienser og materialer til workshoppen – I vil blot selv skulle sørge for hyggelig forplejning til alle.

Pris eks. (Ca. 4 timer)

Facebalm workshop 300,00 kr.
Ansigtsyoga 200,00 kr.
Gua sha massage 250,00 kr.
Yoga og afspænding 200,00 kr.
Pris pr. person950,00 kr.
pris pr. person med
20 % rabat ved kombination af flere workshops
760,00 kr.

Evt. tilkøb

Ansigtsbehanling til bruden (60 min)750,00 kr.
20% rabat110,00 kr.
Pris for ansigtsbehandling500,00 kr.

Derudover kommer der tillæg til kørsel afhængig af hvor i landet workshoppen afholdes (statens takster) samt evt. broafgift. Ovennævnte er kun et eksempel på en polterabend – I kan selv sammensætte dagen med de workshops som I synes er interessante for jer. Der gives altid 20 % rabat ved en kombination af workshops.