Menu
Forside/Til ansigtet/FLOW GUA SHA LAVENDEL AMETYST

FLOW GUA SHA LAVENDEL AMETYST

DKK 399,00

2 på lager

Compare
Sku: HAR001-1
Kategorier:

Denne gua sha har form som en lille fisk, og er den perfekte begynder-gua sha til lymfedrænage, muskelafspænding og akupressur.

– Siden på fisken er til lymfedrænage og lifting.

– Hovedet er til at gå i dybden ved muskelspændinger, og til et let drænage rundt om øjnene.

– Halen er til kæbekant, kindben og øjenbryn.

– Halespidserne bruges til akupressur og til at arbejde i zig zag i rynkerne for at øge blodcirkulationen i området og derigennem hudfornyelsen.

I vores bog “Honest Beauty Talks vol. 1” har vi udarbejdet 10 forskellige facials til denne gua sha form.

AMETYST

Vi bruger den eksklusive lavendel ametyst til vores Flow gua sha’er. Lavendel ametyst er klar som bjergkrystal med smukke lavendelviolette skyer.

Giver ro i huden og reducerer spændinger i ansigtsmusklerne. Den er til dig, der er en rigtig power-kvinde, som har brug for en time-out fra en travl hverdag, med mere gøren end væren. Den har en rensende effekt på krop og sind, der beskytter mod dårlige energier og negative vibrationer.

Bemærk at alle vores sten er unikke og derfor vil der være variationer i farve, form, struktur, overflade etc.

HAR DU TABT DIN GUA SHA?

Honest Beauty Talks har stort fokus på zero waste. Det betyder, de har et retursystem, hvor de genbruger og upcycler deres kunders ødelagte beauty tools samt restkrystaller fra deres fabriks produktion af beauty tools. Intet går til spilde.

STRESS IKKE OVER DET

Send den i stedet retur til os og så modtager du en rabatkode på 200 kr til www.calmlish.dk, som gælder ved køb for 399 kr eller derover.

Calmlish tror på zero waste og genbruger din ødelagte krystal til fyld i øjenmasker, lommesten og smykker i samarbejde med Nordenstam Jewellery.

SÅDAN GØR DU

Send din gua sha eller roller retur til:

Calmlish
Tuenvej 565
9870 sindal
Att. Laila Eskildsen

Vigtigt! Husk at vedlægge en seddel med dit ordrenummer, email samt besked om at du ønsker at ombytte den ødelagte krystal til en rabatkode.

Du vælger selv hvilken fragtmetode du vil anvende (eks. PostNord, GLS, DAO etc) Såfremt at du vælger DAO, så skal du vælge pakkeshoppen DagliBrugsen Mosbjerg samt email care@calmlish.com samt telefonnummer 61342660

Når vi har modtaget din ødelagte gua sha eller roller, så får du en mail tilbage med rabatkode.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FLOW GUA SHA LAVENDEL AMETYST”