Menu
Forside/Til ansigtet/GLOW ROLLER AMETYST

GLOW ROLLER AMETYST

DKK 499,00

1 på lager

Compare
Sku: GRA005
Kategorier:

Glow rolleren har vi skabt til at give ekstra glød og liv i huden på blot få minutter.

Den er super nem og hurtig at bruge, fx om morgen hvis du har brug for “vække” huden blidt og kærligt. Det er en alt i én rulle, der både sætter gang i blodcirkulationen med sin teksturende og fjerner væskeophobninger med sin glatte side.

Glow Rolleren er lavet af ægte krystal og af nikkelfri metal.

Den har 2 ender; Den ene ende er glat, og den anden har tekstur.

TEKSTUR-DELEN
Bruges de steder, hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen. På denne måde kommer der ekstra næring til huden og en øget glød. Brug tekstur-delen der, hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv, som f.eks. over panderynken, kragetæerne, gamle acne ar, hals og hage.

DEN GLATTE KRYSTAL
Bruges til blid lymfedrænage samt mod ømme ansigtsmuskler, og til at køle huden ned, efter du har brugt tekstur-delen. Lymfedrænage hjælper lymfevæsken kærligt på vej i den rigtige retning. Den fjerner væskeophobninger og affaldsstoffer fra ansigtet, og giver et rent og klart udseende. Når du afspænder ømme muskler i ansigtet, forebygger du rynker, idet de opstår af gentagne spændinger i ansigtet.

AMETYST
Giver ro i huden og reducerer spændinger i ansigtsmusklerne. Den er til dig, der er en rigtig power-kvinde, som har brug for en time-out fra en travl hverdag, med mere gøren end væren. Den har en rensende effekt på krop og sind, der beskytter mod dårlige energier og negative vibrationer.

Bemærk at alle vores sten er unikke og derfor vil der være variationer i farve, form, struktur, overflade etc.

HAR DU TABT DIN GUA SHA?

Honest Beauty Talks har stort fokus på zero waste. Det betyder, de har et retursystem, hvor de genbruger og upcycler deres kunders ødelagte beauty tools samt restkrystaller fra deres fabriks produktion af beauty tools. Intet går til spilde.

STRESS IKKE OVER DET

Send den i stedet retur til os og så modtager du en rabatkode på 200 kr til www.calmlish.dk, som gælder ved køb for 399 kr eller derover.

Calmlish tror på zero waste og genbruger din ødelagte krystal til fyld i øjenmasker, lommesten og smykker i samarbejde med Nordenstam Jewellery.

SÅDAN GØR DU

Send din gua sha eller roller retur til:

Calmlish
Tuenvej 565
9870 sindal
Att. Laila Eskildsen

Vigtigt! Husk at vedlægge en seddel med dit ordrenummer, email samt besked om at du ønsker at ombytte den ødelagte krystal til en rabatkode.

Du vælger selv hvilken fragtmetode du vil anvende (eks. PostNord, GLS, DAO etc) Såfremt at du vælger DAO, så skal du vælge pakkeshoppen DagliBrugsen Mosbjerg samt email care@calmlish.com samt telefonnummer 61342660

Når vi har modtaget din ødelagte gua sha eller roller, så får du en mail tilbage med rabatkode.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GLOW ROLLER AMETYST”