Menu
Forside/Til Kroppen/SHAPE BODY GUA SHA ROSAKVARTS (reduceret pris pga små skønhedsfejl)

SHAPE BODY GUA SHA ROSAKVARTS (reduceret pris pga små skønhedsfejl)

DKK 450,00

2 på lager

Compare
Sku: RKB001
Kategorier:

Vi går ind for zero waste og derfor tilbydes Gut Sha´er til reduceret priser, da krystallen har små ubetydelige ridser og/eller farvevariation. 

Vores body Gua Sha med tekstur er specielt designet til at arbejde på genstridigt bindevæv, hvad enten det er slap hud, gamle ar eller appelsinhud. Den ene side arbejder i de yderste bindevævslag, og den anden side på de dybere, så du kan komme i dybden med din appelsinhud.

Denne Gua Sha er særlig god mod appelsinhud samt til opstramning af slap hud på lår, bagdel, underben, mave og overarme.

Den ligger godt i hånden, således at du let kan bruge den på selv besværlige områder som baglår og bagdel. Krystallerne har en behagelig tyngde, sådan at du ikke behøver at ligge nær så meget press i din massage, da krystallen gør det hårde arbejde for dig.

ROSAKVARTS er kærlighedsstenen over dem alle med dens healende og selvkærlige energi. Vi gør alt muligt for at ”bekæmpe” områder af os selv, som vi ikke synes er perfekte, hvor det vi – og vores krop – i virkeligheden har brug for er omsorg og selvkærlighed. Rosakvarts inspirerer os til dette.

HAR DU TABT DIN GUA SHA?

Honest Beauty Talks har stort fokus på zero waste. Det betyder, de har et retursystem, hvor de genbruger og upcycler deres kunders ødelagte beauty tools samt restkrystaller fra deres fabriks produktion af beauty tools. Intet går til spilde.

STRESS IKKE OVER DET

Send den i stedet retur til os og så modtager du en rabatkode på 200 kr til www.calmlish.dk, som gælder ved køb for 399 kr eller derover.

Calmlish tror på zero waste og genbruger din ødelagte krystal til fyld i øjenmasker, lommesten og smykker i samarbejde med Nordenstam Jewellery.

SÅDAN GØR DU

Send din gua sha eller roller retur til:

Calmlish
Tuenvej 565
9870 sindal
Att. Laila Eskildsen

Vigtigt! Husk at vedlægge en seddel med dit ordrenummer, email samt besked om at du ønsker at ombytte den ødelagte krystal til en rabatkode.

Du vælger selv hvilken fragtmetode du vil anvende (eks. PostNord, GLS, DAO etc) Såfremt at du vælger DAO, så skal du vælge pakkeshoppen DagliBrugsen Mosbjerg samt email care@calmlish.com samt telefonnummer 61342660

Når vi har modtaget din ødelagte gua sha eller roller, så får du en mail tilbage med rabatkode.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SHAPE BODY GUA SHA ROSAKVARTS (reduceret pris pga små skønhedsfejl)”