Menu
Forside/yogatilbehør/Yama hot yoga-håndklæde

Yama hot yoga-håndklæde

DKK 399,00

4 på lager

Compare
Kategorier:

Dette lette, yderst transportable og superabsorberende yogahåndklæde udgør hjørnestenen i værktøjskassen for enhver hot yoga-entusiast.

Håndklædet har samme størrelse, som de fleste standard yogamåtter, og kan derfor dække hele din måtte når du dyrker hot yoga, eller bruges uden måtte til at lave yogaøvelser på gulvet derhjemme, eller når du er på farten.

Vi mener dette håndklæde fungerer bedst i kombination med en god yogamåtte, men selvom vi ikke anbefaler det, så kan dette håndklæde bruges uden måtte, også når du dyrker hot yoga, derfor burde det måske retteligt kaldes et yogamåttehåndklæde.

Håndklædet bruges med den skridsikre side nedaf. Denne side hjælper, foruden til øget skridsikkerhed, også med forbedret hygiejne når du bruger håndklædet på en lånt måtte eller direkte på gulvet.

Måtten er fremstillet af det banebrydende “Stay Put” ECO PER® (Polymer Environmental Resin), som er et patenteret, miljøvenligt og yderst brugbart til yoga og hot yoga.

Det skridsikre materiale ECO PER® indeholder ikke latex, phatalater eller gummi, og er 100% lugtfri. Materialet lever op til de strenge krav i OEKO-TEX® Standard 100, klasse 1, hvilket godkender produkter i dette materiale til babyer og børn under 3 år. Hånklædedelen er fremstillet i bambusmicrofibre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yama hot yoga-håndklæde”